Blogger Layouts

hakmilik ABDUL MUHAIMIN IZHAN :DD

my status :D

sayangs awak selalu ABDUL MUHAIMIN IZHAN BIN ABDULLAH SANI . hope we will be together untill our last breath . love VICTORIA family damn much !

masa itu emas !

search box :))

jom karok :))

relationship :D

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 23 November 2011

impian perkahwinan :D

hee , tengok jew tajuk mesty korangg ingat aku dah tak sabar nak kawen an ? hahahahahaha . TAK , SAYA BELUM BERSEDIA DARIPADA ASPEK FIZIKAL AND MENTAL ! hahahahaha . banyak wok tanggungjawab jadi isteri nie . hee , mesty setiap perempuan at dalam dunia nie ada impian perkahwinan sendiri an ? betol tak ? nak baju tu la , nak pelamin tu la , nak konsep tu la . for me , ada dua konsep yang i rasa impian i la . GARDEN or FAIRYTALE . ohh MY DEAR SAYANGS , can i do that on our wedding ? hee . law bole an , I REALLY APPRECIATE IT SAYANGS <3 . it will be THE GREATEST WEDDING OF THE WHOLE ENTIRE LIFE . haha , bodek lebih jew . for my family side , i nak buat dekat my parents house , of course at FELDA TENGGAROH SELATAN 1 . for your side , i let u choose the place yaw SAYANGS . for my side , i nak 3 colour tema that are : WHITE , RED and PINK . it was so wonderful colour . daripada kad kahwin sampailah kek kahwin , BABY nak 3 colour nie mesty ada tao SAYANGS . KAD KAHWIN , BABY nak kite berdua yang DESIGN SENDIRI . hehe , rase-II boleh tak ? GAUN pulak , BABY nak FERRA yang design untuk kita . hahaha . KEK pulak , BABY nak MAMA B yang buat . nyumnyum , mesty sedap . hee :DD

0 comments: