Blogger Layouts

hakmilik ABDUL MUHAIMIN IZHAN :DD

my status :D

sayangs awak selalu ABDUL MUHAIMIN IZHAN BIN ABDULLAH SANI . hope we will be together untill our last breath . love VICTORIA family damn much !

masa itu emas !

search box :))

jom karok :))

relationship :D

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 24 December 2011

very very sad story :'(

first thing , i wanna say sorry because dah lame tak mengupate blog ny . busy with keje and busy with my family . ada dua bad news untuk aku since ak balik jaybee this week . first , my dad kena tahan wad at HOSPITAL KOTA TINGGI . then my uncle at ICU at HOSPITAL SULTANAH AMINAH , JB . kesian dieorang . aku dah tak boleh tahan . otw back to jaybee ritu , nanges tak henti-II . terlampau sedih mengenangkan nasib MY DADDY and MY UNCLE . MY DADDY  disahkan menghidap penyakit TIBI PEPARU , while MY UNCLE pulak BATU KARANG tahap kritikal . MY DADDY kena tahan untuk 3 MINGGU . kesian dekat MAMA . kena ulang-alik hari-II nak tengok asben die . HOPEFULLY , my daddy will be oke in a short while . i dun wanna see mama cry again and of course i dun want to cry anymore . YA ALLAH , KUATKANLAH SEMANGAT MAMA UNTUK JAGA DADDY AT HOSPITAL . AKU MEMOHON KEPADAMU YA ALLAH .
my daddy before masuk isolation room
my beybey temankan i balik jb .
my parents at isolation room .
me at isolation room .
at hsa , visited my uncle .
i love my mommy damn much <3

Monday, 5 December 2011

MY BIRTHDAY with MY DEAR SAYANGS

firstly , i'm so sorry becoz dah lame tak update entry at cny . so busy working loe . hee , btw nak story mory sikit nie pasal MY BIRTHDAY . hee , THANKYOUSOMUCH to MY DEAR ASBEN coz dah wat suprise with my friends . i'm really appreciate it . he bought me a SECRET RECIPE CAKE , CHOCOLATE INDULGENCE . very delicious babe sebab ny MY FAVOURITE CAKE . nyumnyumnyum :P
oke , so wawa nak share pic dengan korangg k :)
my INDULGENCE :)
MY DEAR ASBEN with MY INDULGENCE :)
seriously , i'm blur that time :)
upacara pemotongan kek :)
MY INDULGENCE dah nak cair that time :)
my beloved friends :)
sweet couple ever :)
pamiey :)
edong and syuk :)
dua-II chomot :)
haha , perebutan kuasa :)
best :)
hahaha :P
best gay and lesbian ever :P
happy :)
kesengalan :P

Tuesday, 29 November 2011

BERKHATAN :)

tujuan wat entry nie untuk mengucapkan SELAMAT BERKHATAN untuk MY NEPHEW , MUHAMMAD HAIKAL QAYYUM yang bakaal berkhatan pada 3DISEMBER nie . to MUHAMMAD SYAZWAN WAZIEN pulak , CONGRATS because dah khatan awal daripada HAIKAL . MAKSU bangga dengan korangg . ritu an , wawa call mama then mama cakap mama jage WAN KETOT after 4 hari sunat . kesian dekat SI KETOT uh , dah 4 hari pown tak elok-II lagi . hee . so , mama amik SI KETOT uh bawak balik rumah and wat PENJAGAAN RAPI . biasalah parents die busy keje . nak kene jaga adik lagi . so , atuk dah belikan ubat kan ? MAKSU tao makan sampai abis . baru cepat baik . to HAIKAL pulak : jangan nangis tao sayangs . kalau tak sunat , nanty takbole kawen . hee . sempena tulis entry nie , mesty ramai gak an yang amik peluang untuk berkhatan waktu cuty-II nie . so , SELAMAT BERKHATAN adik-II . SEMOGA CEPAT SEMBUH :)
MAJLIS BERKHATAN RAMAI-II :))
p/s : family kite an ada tradisi , siapa yang dah KHATAM AL-QURAN baru boleh BERKHATAN . mintak-II anak MAKSU nanty cepat r KHATAM AL-QURAN :) *berangan kejap :))

Sunday, 27 November 2011

SALAM MAAL HIJRAH :D

heyhey my fellow readers , SALAM MAAL HIJRAH . SELAMAT TAHUN BARU 1433 HIJRAH to all muslims in the world :)) hope , this year will be better than last year . am i rite ? absolutely yes . hee . k la mesty korangg sume nak tao an pew azam tahun baru wawa tahun nie . hee , first , wawa nak jadi orang yang BERJAYA . then , nak jadi ANAK YANG SOLEHAH . pastu nak jadi GF yang baek kepada ABDUL MUHAIMIN IZHAN BIN ABDULLAH SANI . hee . hopefully sume boleh tercapai . amin ~
kesengalan melanda semasa lepak di mcd :D

Saturday, 26 November 2011

saya rindu awak semua :(

hey awak , VICTORIA family .... sumpah , saya rindu awak semua time semester break nie . rindu sesangat aw :(( bestnye law korangg ada at sini . hee . cepat ar balik aw . miss u all so fucker damn much . miss our moments together . share loves , and share everything . not included BOYFIE oke . hahahaha :))
photomontage yang saya buat :D

Thursday, 24 November 2011

my beybey :D

sape nak tahu MY BEYBEY ?? hahaha . cepat , angkat kaki !! *kidding . btw , her name is NOR AISYAH AZELA BINTI AB RAHMAN . why i call her BEYBEY ?? sebab an , muka die chomel cam beybey yang BOYFIE die bagi at die . law saya takde duit , die selalu nak SHARE DUIT dengan saya aw . law die takde duit pown , saya pown suka share duit dengan die . selalu share probs dengan BEYBEY ny aw . tak kira la sal family ke , boyfie ke . best an kiteorangg ?? wawa suka paggil die MAMA sebab umo die tua setahun daripada wawa . umo die 20 aw this year , tapi die same jew cam bebudak . CHILDISH ag . kepala die an , bole layann . memang GILER-II ar an . btw, BF kiteorangg pown BESTFRIENDS aw . so , kiteorangg selalu DOUBLE DATE law nak pegi memana . hee , k la korangg tgk la aw muka BEYBEY wawa yang chomel ny aw :))
AUGUST INTAKE 2010 orientation :D
hangout TS :D
                                       

Wednesday, 23 November 2011

impian perkahwinan :D

hee , tengok jew tajuk mesty korangg ingat aku dah tak sabar nak kawen an ? hahahahahaha . TAK , SAYA BELUM BERSEDIA DARIPADA ASPEK FIZIKAL AND MENTAL ! hahahahaha . banyak wok tanggungjawab jadi isteri nie . hee , mesty setiap perempuan at dalam dunia nie ada impian perkahwinan sendiri an ? betol tak ? nak baju tu la , nak pelamin tu la , nak konsep tu la . for me , ada dua konsep yang i rasa impian i la . GARDEN or FAIRYTALE . ohh MY DEAR SAYANGS , can i do that on our wedding ? hee . law bole an , I REALLY APPRECIATE IT SAYANGS <3 . it will be THE GREATEST WEDDING OF THE WHOLE ENTIRE LIFE . haha , bodek lebih jew . for my family side , i nak buat dekat my parents house , of course at FELDA TENGGAROH SELATAN 1 . for your side , i let u choose the place yaw SAYANGS . for my side , i nak 3 colour tema that are : WHITE , RED and PINK . it was so wonderful colour . daripada kad kahwin sampailah kek kahwin , BABY nak 3 colour nie mesty ada tao SAYANGS . KAD KAHWIN , BABY nak kite berdua yang DESIGN SENDIRI . hehe , rase-II boleh tak ? GAUN pulak , BABY nak FERRA yang design untuk kita . hahaha . KEK pulak , BABY nak MAMA B yang buat . nyumnyum , mesty sedap . hee :DD