Blogger Layouts

hakmilik ABDUL MUHAIMIN IZHAN :DD

my status :D

sayangs awak selalu ABDUL MUHAIMIN IZHAN BIN ABDULLAH SANI . hope we will be together untill our last breath . love VICTORIA family damn much !

masa itu emas !

search box :))

jom karok :))

relationship :D

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 24 December 2011

very very sad story :'(

first thing , i wanna say sorry because dah lame tak mengupate blog ny . busy with keje and busy with my family . ada dua bad news untuk aku since ak balik jaybee this week . first , my dad kena tahan wad at HOSPITAL KOTA TINGGI . then my uncle at ICU at HOSPITAL SULTANAH AMINAH , JB . kesian dieorang . aku dah tak boleh tahan . otw back to jaybee ritu , nanges tak henti-II . terlampau sedih mengenangkan nasib MY DADDY and MY UNCLE . MY DADDY  disahkan menghidap penyakit TIBI PEPARU , while MY UNCLE pulak BATU KARANG tahap kritikal . MY DADDY kena tahan untuk 3 MINGGU . kesian dekat MAMA . kena ulang-alik hari-II nak tengok asben die . HOPEFULLY , my daddy will be oke in a short while . i dun wanna see mama cry again and of course i dun want to cry anymore . YA ALLAH , KUATKANLAH SEMANGAT MAMA UNTUK JAGA DADDY AT HOSPITAL . AKU MEMOHON KEPADAMU YA ALLAH .
my daddy before masuk isolation room
my beybey temankan i balik jb .
my parents at isolation room .
me at isolation room .
at hsa , visited my uncle .
i love my mommy damn much <3

Monday, 5 December 2011

MY BIRTHDAY with MY DEAR SAYANGS

firstly , i'm so sorry becoz dah lame tak update entry at cny . so busy working loe . hee , btw nak story mory sikit nie pasal MY BIRTHDAY . hee , THANKYOUSOMUCH to MY DEAR ASBEN coz dah wat suprise with my friends . i'm really appreciate it . he bought me a SECRET RECIPE CAKE , CHOCOLATE INDULGENCE . very delicious babe sebab ny MY FAVOURITE CAKE . nyumnyumnyum :P
oke , so wawa nak share pic dengan korangg k :)
my INDULGENCE :)
MY DEAR ASBEN with MY INDULGENCE :)
seriously , i'm blur that time :)
upacara pemotongan kek :)
MY INDULGENCE dah nak cair that time :)
my beloved friends :)
sweet couple ever :)
pamiey :)
edong and syuk :)
dua-II chomot :)
haha , perebutan kuasa :)
best :)
hahaha :P
best gay and lesbian ever :P
happy :)
kesengalan :P

Tuesday, 29 November 2011

BERKHATAN :)

tujuan wat entry nie untuk mengucapkan SELAMAT BERKHATAN untuk MY NEPHEW , MUHAMMAD HAIKAL QAYYUM yang bakaal berkhatan pada 3DISEMBER nie . to MUHAMMAD SYAZWAN WAZIEN pulak , CONGRATS because dah khatan awal daripada HAIKAL . MAKSU bangga dengan korangg . ritu an , wawa call mama then mama cakap mama jage WAN KETOT after 4 hari sunat . kesian dekat SI KETOT uh , dah 4 hari pown tak elok-II lagi . hee . so , mama amik SI KETOT uh bawak balik rumah and wat PENJAGAAN RAPI . biasalah parents die busy keje . nak kene jaga adik lagi . so , atuk dah belikan ubat kan ? MAKSU tao makan sampai abis . baru cepat baik . to HAIKAL pulak : jangan nangis tao sayangs . kalau tak sunat , nanty takbole kawen . hee . sempena tulis entry nie , mesty ramai gak an yang amik peluang untuk berkhatan waktu cuty-II nie . so , SELAMAT BERKHATAN adik-II . SEMOGA CEPAT SEMBUH :)
MAJLIS BERKHATAN RAMAI-II :))
p/s : family kite an ada tradisi , siapa yang dah KHATAM AL-QURAN baru boleh BERKHATAN . mintak-II anak MAKSU nanty cepat r KHATAM AL-QURAN :) *berangan kejap :))

Sunday, 27 November 2011

SALAM MAAL HIJRAH :D

heyhey my fellow readers , SALAM MAAL HIJRAH . SELAMAT TAHUN BARU 1433 HIJRAH to all muslims in the world :)) hope , this year will be better than last year . am i rite ? absolutely yes . hee . k la mesty korangg sume nak tao an pew azam tahun baru wawa tahun nie . hee , first , wawa nak jadi orang yang BERJAYA . then , nak jadi ANAK YANG SOLEHAH . pastu nak jadi GF yang baek kepada ABDUL MUHAIMIN IZHAN BIN ABDULLAH SANI . hee . hopefully sume boleh tercapai . amin ~
kesengalan melanda semasa lepak di mcd :D

Saturday, 26 November 2011

saya rindu awak semua :(

hey awak , VICTORIA family .... sumpah , saya rindu awak semua time semester break nie . rindu sesangat aw :(( bestnye law korangg ada at sini . hee . cepat ar balik aw . miss u all so fucker damn much . miss our moments together . share loves , and share everything . not included BOYFIE oke . hahahaha :))
photomontage yang saya buat :D

Thursday, 24 November 2011

my beybey :D

sape nak tahu MY BEYBEY ?? hahaha . cepat , angkat kaki !! *kidding . btw , her name is NOR AISYAH AZELA BINTI AB RAHMAN . why i call her BEYBEY ?? sebab an , muka die chomel cam beybey yang BOYFIE die bagi at die . law saya takde duit , die selalu nak SHARE DUIT dengan saya aw . law die takde duit pown , saya pown suka share duit dengan die . selalu share probs dengan BEYBEY ny aw . tak kira la sal family ke , boyfie ke . best an kiteorangg ?? wawa suka paggil die MAMA sebab umo die tua setahun daripada wawa . umo die 20 aw this year , tapi die same jew cam bebudak . CHILDISH ag . kepala die an , bole layann . memang GILER-II ar an . btw, BF kiteorangg pown BESTFRIENDS aw . so , kiteorangg selalu DOUBLE DATE law nak pegi memana . hee , k la korangg tgk la aw muka BEYBEY wawa yang chomel ny aw :))
AUGUST INTAKE 2010 orientation :D
hangout TS :D
                                       

Wednesday, 23 November 2011

impian perkahwinan :D

hee , tengok jew tajuk mesty korangg ingat aku dah tak sabar nak kawen an ? hahahahahaha . TAK , SAYA BELUM BERSEDIA DARIPADA ASPEK FIZIKAL AND MENTAL ! hahahahaha . banyak wok tanggungjawab jadi isteri nie . hee , mesty setiap perempuan at dalam dunia nie ada impian perkahwinan sendiri an ? betol tak ? nak baju tu la , nak pelamin tu la , nak konsep tu la . for me , ada dua konsep yang i rasa impian i la . GARDEN or FAIRYTALE . ohh MY DEAR SAYANGS , can i do that on our wedding ? hee . law bole an , I REALLY APPRECIATE IT SAYANGS <3 . it will be THE GREATEST WEDDING OF THE WHOLE ENTIRE LIFE . haha , bodek lebih jew . for my family side , i nak buat dekat my parents house , of course at FELDA TENGGAROH SELATAN 1 . for your side , i let u choose the place yaw SAYANGS . for my side , i nak 3 colour tema that are : WHITE , RED and PINK . it was so wonderful colour . daripada kad kahwin sampailah kek kahwin , BABY nak 3 colour nie mesty ada tao SAYANGS . KAD KAHWIN , BABY nak kite berdua yang DESIGN SENDIRI . hehe , rase-II boleh tak ? GAUN pulak , BABY nak FERRA yang design untuk kita . hahaha . KEK pulak , BABY nak MAMA B yang buat . nyumnyum , mesty sedap . hee :DD

Saturday, 19 November 2011

happy with you sayangs :DD

19112011, happy hang out with u MY DEAR HUBBY. even balik lambat sekalipun, baby tetap enjoy. best sesangat lepak dengan sayang riny. thanks sayang coz dah belanja baby makan banyak-II riny. kenyang sangat sampai 2 restoran kite pegi riny. mula-II kite makan at RESTORAN MEGAH SEAFOOD. sedap makan at situ. siakap stim, siakap 3 rasa, udang goreng tepung, kailan ikan masin, tom yam campur. b rasa perut b cam nak pecah coz terlampau kenyang. sorry, bukan b tanak makan banyak-II, tapi b da kenyang. b lapa gyla masa at bilik, so b g teman diorang makan and b join r sekali . hee . after makan, kiteorang pegi lepak at IOI MALL, PUCHONG. beli tiket wayang cerita IMMORTAL start pukul 11.55p.m. masa tu lambat lagi nak masuk wayang, so MY DEAR ASBEN ny pown dengan NAZRI, PAMIEY, JOYCE, BEBYUNKBIE and tak lupa saya g tempat bowling. diorang main bowling ni sajje nak abiskan masa tunggu nak tengok movie. MY DEAR ASBEN won the game. hee , sayang MEMANG HEBAT. bole kalahkan NAZRI, PAMIEY AND JOYCE. rank untuk game riny 1. MY DEAR ASBEN, 2.PAMIEY, 3.JOYCE , 4.NAZRI. hehe, go-II chaiyok sayang. next time kalahkan diorang lagi tao. lepas dah abis game uh, kiteorang terus pegi tengok wayang cite IMMORTAL. terbaek la cite uh. 4 out of 5 star saya nak rank. pegi la tengok sendiri law nak tahu tao. lepas kua dari wayang, kiteorang pegi lepak at RESTORAN BRIYANI GAM JOHOR. bangga wok ad restoran MASAKAN JOHOR at sini. hahahaha . tetibe jew. oke la, mengantuk. next time post lagi new entry untuk tatapan korangg aw.

IMMORTAL: 4 STAR :DD

Friday, 18 November 2011

kelaparan melanda :D

today (19/11/2011), we are so hungry. hahahahahaha. wani and ferra went to the shops and buy some bun for us . hee .




LONELY :(

to my dear hubby, i don't know what to say. but for sure, i do miss you. miss how you treats me like the first time we date. you are so busy right now, i try to understand you. i try to be more patient. i need you. need you so much. please, try to understand me. i'm so lonely sayangs. i want to spends time with you. need more space with you sayangs. can you be my shoulder to cry on. there's a lot of problem. i want you to stay beside me whenever i want. i hope you will change sayangs.

MR MRS LONELY
Lonely 
I'm Mr. Lonely
I have nobody
For my owwnnn

I'm so lonely 
I'm Mr. Lonely
I have nobody
For my owwnnn
I'm so lonely

[Verse: Akon only]

Yo 
this one here goes out to all my playas out there man ya know 
got to have one good girl who always been there man 
like took all the bullshit 
then one day she cant take it no more 
and decides to leave...
Yeah...

I woke up in the middle of the night
and I noticed my girl wasn't by my side 
coulda sworn I was dreamin
for her I was Feenin
so I hadda take a little ride 
back tracking ova these few years 
tryna figure out wat I do to make it go bad 
cuz ever since my girl left me 
my whole life came crashin and I'm so...

[Chorus]

Lonely (so lonely)I'm Mr. Lonely (Mr. Lonely)
I have nobody (I have nobody)
For my own (to call my own_ girl)

I'm so Lonely (so lonely)
I'm mr. Lonely (mr. Lonely)
I have nobody (I have nobody)
For my own (to call my own_ girl)

Caint believe I hadda girl like you 
and I just let you walk right outta my life 
after all I put u thru 
u still stuck around and stayed by my side
what really hurt me is I broke ur heart
baby you a good girl and I had no right 
I really wanna make things right 
cuz 
without u in my life girl I'm so... 


[Chorus]

Lonely (so lonely)
I'm Mr. Lonely (Mr. Lonely)
I have nobody (I have nobody)
For my own (to call my own_ girl)

I'm so lonely (so lonely)
I'm Mr. Lonely (Mr. Lonely)
I have nobody (I have nobody)
For my own (to call my own_ bay_bay)


Been all about the world ain't neva met a girl that 
can take the things that you been through
Never thought the day would come where you would get up and run 
and I would be out chasing u
Cuz aint nowhere in the globe id rather be 
Aint no one in the globe id rather see 
then the girl of my dreams that made me be 
so happy but now so lonely...

[Chorus]

Lonely (so lonely)
I'm Mr. Lonely (Mr. Lonely)
I have nobody (I have nobody)
For my own (to call my own)

I'm so lonely (so lonely)
I'm Mr. Lonely (Mr. Lonely)
I have nobody (I have nobody)
For my own (to call my own_ girl...) 

[Ending Verses/ Choruses Akon (chipmunk/other)]

Never thought that I'd be alone 
I didn't hope you'd be gone this long
I just want u to call my phone 
so stop playing girl 
and come on home 
(come on home)
baby girl I didn't mean to shout 
I want me and you to work it out 
I never wished I'd ever hurt my baby 
and its drivin me crazy cuz...

I'm so lonely (so lonely)
I'm Mr. Lonely (Mr. Lonely)
I have nobody (I have nobody)
For my own (to call my own)

I'm so lonely (so lonely)
I'm Mr. Lonely (Mr. Lonely)
I have nobody (I have nobody)
For my own (to call my own girl)
I'm So Lonely...

So lonely (lonely)
So lonely (so lonely)
Mr. Lonely (lonely)
So lonely (so lonely)
So lonely (lonely)
So lonely (so lonely)
So lonely... 


PERSOALAN DI SITU ??

NORHAZWANI BINTI ABIDIN asks me to answer all these question.
First: The Rules.
1.You must post these rules
2. Each person must post 11 thing about themselves in their journal.
3.Answer the question the tagger set for you in their post. and create 11 new question for the people you tagged to answer
4.You have to 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM?HER.
6. No tag back!
7. No stuff in the tagging section about 'YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS'YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY,TRUST,WILL ALL HONESTLY) have tagged 11 people.

11 thing about NUR FATIN AZUWA BINTI SAMAT
^_^already taken by ABDUL MUHAIMIN IZHAN BIN ABDULLAH SANI
^_^peramah
^_^kuat touching , MAYBE .
^_^suka bercakap
^_^suka kawan dengan ramai orang 
^_^kreatif
^_^debaters
^_^suka happykan orang sekeliling
^_^cepat simpati
^_^shopaholic
^_^movie maniac

1.hobby kamu?
^_^chatting, membaca novel, shopping, hang out.
2.kamu single/ditaken
^_^already taken by my dear hubby ABDUL MUHAIMIN IZHAN BIN ABDULLAH SANI.
3.siapa kawan yang paling rapat ngan kamu?
^_^saya sayang sume kawan yang rapat dengan saya : wanie, yana, ferra, aten, aisya, dilla, azie, caca, lien, lysa, meiling.
4.klaw korang dapat pistol yang berpeluru, pe korang nk buad?
^_^serahkan at polis , cakap at polis saya jumpa benda alah ni at tepi jalan.
5.pe makanan yang korang teringin nak makan tapi tak dapat sampai sekarang?
^_^tah ek, maybe nak makan makanan yang ada at negara lain kowt. hahaha.
6.korang lebih suke guna celcom,digi@maxis?
^_^celcom , sebab sume owg yang saya sayang pakai celcom.
7.korang suka math x?kenapa?
^_^tak , math adalah subjek yang membohsankan.
8.perkara yang korang suka buad msa lapang?
^_^spend time with HIM or chit chat wif my besties.
9.apa perkara yang pernah wat korang gembira?
^_^mencintai dan dicintai. hahahah , banyak lagi. tapi nak describe satu-II mmg tak an abis la.
10.kenangan paling sedih dalam hidup korang?
^_^accident loe, sedih coz jatuh and banyak kali cium JALAN RAYA.
11. der x kata-kata semangat tok saya?
^_^wann, gudluck for your future undertaking. be independent now. don't ever let all those people bullying you. you must be strong k darling <3
btw, don't want to tag anybody. for sure they will not answer my questions honestly :DD

Saturday, 29 October 2011

adk saya :)

heyy koranggg , riny saya nak update sal adk saya . actually bukan adik kandung . saya kan BONGSU . tapi , saya ada adik angkat aw . dyorangg ny best sangat aw . sayangs dyorangg sesangat :))
merekalah KAWAN BAIK saya yang paham saya and selalu AMBIK BERAT sal saya . law saya ada masalah , dyorangg akan ada untuk saya :))
nazatun azaini <3
ain hidayah zaini <3

yeahh , happy again .:)

finally , bek jgk dengan MY DEAR , ABDUL MUHAIMIN IZHAN . happy sesangat coz da baek . RINDU sesangat time tak jumpe , merajuk , tak makan sesame . SEKSA wokk . thankyou so much sayangs .

miss you damn much :(

awak , saya nak nangis dengan awak . saya rindu awak . saya perlukan seseorang yang boleh dengar masalah saya sekarang . awak , boleh tak awak datang sini . sumpah , saya rindu awak sangat . saya nak bestie saya !

bestie saya : fadilah binti mohd poad