Blogger Layouts

hakmilik ABDUL MUHAIMIN IZHAN :DD

my status :D

sayangs awak selalu ABDUL MUHAIMIN IZHAN BIN ABDULLAH SANI . hope we will be together untill our last breath . love VICTORIA family damn much !

masa itu emas !

search box :))

jom karok :))

relationship :D

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 19 November 2011

happy with you sayangs :DD

19112011, happy hang out with u MY DEAR HUBBY. even balik lambat sekalipun, baby tetap enjoy. best sesangat lepak dengan sayang riny. thanks sayang coz dah belanja baby makan banyak-II riny. kenyang sangat sampai 2 restoran kite pegi riny. mula-II kite makan at RESTORAN MEGAH SEAFOOD. sedap makan at situ. siakap stim, siakap 3 rasa, udang goreng tepung, kailan ikan masin, tom yam campur. b rasa perut b cam nak pecah coz terlampau kenyang. sorry, bukan b tanak makan banyak-II, tapi b da kenyang. b lapa gyla masa at bilik, so b g teman diorang makan and b join r sekali . hee . after makan, kiteorang pegi lepak at IOI MALL, PUCHONG. beli tiket wayang cerita IMMORTAL start pukul 11.55p.m. masa tu lambat lagi nak masuk wayang, so MY DEAR ASBEN ny pown dengan NAZRI, PAMIEY, JOYCE, BEBYUNKBIE and tak lupa saya g tempat bowling. diorang main bowling ni sajje nak abiskan masa tunggu nak tengok movie. MY DEAR ASBEN won the game. hee , sayang MEMANG HEBAT. bole kalahkan NAZRI, PAMIEY AND JOYCE. rank untuk game riny 1. MY DEAR ASBEN, 2.PAMIEY, 3.JOYCE , 4.NAZRI. hehe, go-II chaiyok sayang. next time kalahkan diorang lagi tao. lepas dah abis game uh, kiteorang terus pegi tengok wayang cite IMMORTAL. terbaek la cite uh. 4 out of 5 star saya nak rank. pegi la tengok sendiri law nak tahu tao. lepas kua dari wayang, kiteorang pegi lepak at RESTORAN BRIYANI GAM JOHOR. bangga wok ad restoran MASAKAN JOHOR at sini. hahahaha . tetibe jew. oke la, mengantuk. next time post lagi new entry untuk tatapan korangg aw.

IMMORTAL: 4 STAR :DD

0 comments: